Dobruca Orta Okulu 6-G Sınıfı

Sevgili  DOBRUCA ORTA OKULU 6-G SINIFI


Sevgili  DOBRUCA ORTA OKULU 6-G SINIFI   ailesi ; 

05/11/2019

 

  Öncelikle bize vermiş olduğunuz maddi manevi destek için  ülkemizin güzel insanı Sn. Zekiye Hocam'a ve okulumuzun sağlıklı bir ortamda eğitim verebilmesi için bize bu imkanı sunan ülkemizin değerli Nuray Balkaya Hocamaşahsım, öğrencilerim ve köy halkı adına teşekkür ederim.

    Okulumuz tek derslikli ve birleştirilmiş sınıflı bir köy okuludur.Bir öğretmen ve 18 öğrencimiz bulunmaktadır.Okulumuz 1970 yılında taş duvarla örülerek yapılmış ve 2005 yılında dış cephesi sıvanmış,iç cephe alçılanmış ve bir daha bugüne kadar bakım ve onarım sadece 2016 yılında yapılmıştır. Okulumuzun tuvaletinin çatısı çinkodan olduğu için çürüyen kısımlarından içeriye su alıyor,kışın ve yağışlı havalarda öğrencilerimiz için tuvaletleri kullanmak zor oluyordu. İmece projesi sayesindeokulumuzun tuvaletinin çatısını , kapılarını değiştirdik.İç cephe ve dış cephe boyasını yaptık. Okulumuzu güzel bir görünüme kavuşturduk. Öğrencilerimiz sizin bu anlamlı yardımınıza çok sevindiler minnet duyduklarını size iletmemi söylediler.  

   Böyle sorumluluk sahibi bir kurumun ve bu kuruma destek olan hayırsever gönüllülerin olması bizi çok mutlu etti. Öğrencilerim ve köy halkı adına tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla.

                                                                          

                                                                                 

                                                                                    Ebubekir BOSTANCI

                                                           Kayseri /Yahyalı  Çubukharmanı İO. Müd.Yet.Öğrt.

 

Fotoğraflar için tıklayınız!...

 

Bütün Dosyalar

 

 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin

Etiketler :Okulumuza Destek,


  Beğen | 0  kişi beğendi