4. Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği

4. Türk Dünyası  Bilim ve Kültür Şenliği

Türk Dünyası Çocuk Vakfı tarafından; 15 Ekim-15 Aralık 2019 tarihleri arasında, Türkiye Geneli resmi/özel ilkokul 4, ortaokul 5, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik   " 4. Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği" düzenleneceği ilgi yazı ile bildirilmektedir.

19-21 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara'da gerçekleşecek olan 4.Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği Proje ve Buluş Yarışmasına yurt içi ve yurt dışından katılımın sağlanabilmesi ve katılımcıların olumsuz kış şartlarından etkilenmemesi için bahse konu yarışma programının 5-7 Mart 2020 tarihine ertelendiği ve proje son başvuru tarihinin de 31 Ocak 2020 tarihine uzatıldığı ilgi yazı ile bildirlmektedir.

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

4. Türk Dünyası  Bilim ve Kültür Şenliği Ek: